Panatella
Siirtymässä luomuviljelyyn. Käsin- ja konekeruu. Täydellinen ryöppäys, Fermentointi lämpötilasäädettävässä teräksisessä säiliössä, Usein painaminen, Säännöllinen sekoittaminen. Kypsytys tammitynnyrissä, Kypsytys teräksisessä säiliössä, Blending, Perinteinen korkki korkista, Säännöllinen sekoittaminen. Savea ja kalkkia sisältävät maaperät.
Silmä
Purppuranvärinen, loistava, granaatinpunaisia vivahteita.
Nenä
Puinen, elegantti, hedelmäinen.
Suuhun
Harmoninen, herkkä, samettinen, hienovaraisia mustan tryffelin vivahteita, karhunvatukan vivahteita, paahdetun leivän vivahteita, runsaita puun vivahteita, hienot tanniinit, tarkat tanniinit, pyöreä, hieman mineraalinen, rakenteellinen runko, pitkä jälkimaku.
Ruoka & viini -yhdistelmät
Punaiset lihat kastikkeessa, Cassoulet
Tarjoilulämpötila: 8° - 10°
Väri: Punainen
Rypälelajike: Grenache, Syrah
Alkoholi: 14,5%
Tilavuus: 75 cl (Pullo)